Choď na obsah Choď na menu
 


Nepečená roláda

16. 6. 2008

2 krabice BB pudingu, bielok, 250 g krystaloveho cukru, 1/4 l mlieka, cukor na posypanie dosky

Plnka: 200 g masla, 150 g praskoveho cukru, zltok, 2 lyzice rumu, detske piskoty, 1 dl silnej ciernej kavy, cokoladova poleva

Pudingovy prasok zmiesame s bielkom. V suchom kastroliku uprazime cukor na karamel, zalejeme ho mliekom a nechame rozpustit. Po vychladnuti ho vmiesame do pudingoveho prasku. Vypracujeme zmes, ktoru na pocukrovanej doske rozotrieme do tvaru obdlznika. Maslo, cukor, zltok a rum vymiesame do peny a natrieme na pudingovu zmes. Na dlhsi okraj obdlznika ulozime piskoty, ktore sme najprv namocili vo vychladnutej ciernej kavy. Piskoty zavinieme okrajom pudingovej zmesi. Postup opakujeme az do uplneho zvinutia pudingoveho platu. Roladu polejeme cokoladovou polevou a ulozime do chladnicky.







 

Svetreceptov

Propagujte aj svoju stránku