Choď na obsah Choď na menu
 


Kokosová roláda nepečená

6. 5. 2008

500 g keksy Marina, 100 g praskoveho cukru, 30 g kakaa, 2 lyzice rumu, silny odvar ciernej kavy

Plnka: 150 g masla, 100 g praskoveho cukru, 100 g medu, 50 g kokosovej mucky, vanilinovy cukor

Keksy zomelieme, pridame cukor, kakao a rum. Suroviny spracujeme s odvarom ciernej kavy. Cesto rozdelime na 2 casti, rozvalkame na pocukrovanej doske do obdlznikoveho tvaru a naplnime.

Plnka: Vsetky suroviny vymiesame do peny a natrieme na vyvalkane cesta. Obidve rolady samostatne silne stocime a nechame v chlade stuhnut. Vrch polejeme kakaovou polevou a mozeme ozdobit bielkovou polevou.







 

Svetreceptov

Propagujte aj svoju stránku