Choď na obsah Choď na menu
 


Kiwi rezy

28. 5. 2008

200 g polohrubej muky, 200 g praskoveho cukru, 4 vajcia, 6 PL horucej vody, 1/2 prasku do peciva

Plnka: slahackova smotana, kysla pochutkova smotana, stuzovac slahacky, vanilinovy cukor, 6 ks kiwi

Poleva: zelatina: 0,5 l kiwi malinovky, zlaty klas

Zltka s cukrom vymiesame na husty krem, pridame vodu, muku s praskom do peciva a na koniec opatrne vmiesame tuhy sneh z bielkov. Cesto vylejeme na vymaszeny a mukou vysypany plech. Pecieme vo vyhriatej rure 25 minut pri teplote 180 stupnov. Kym sa upecie a vychladne, vyslahame dotuha slahacku aj s vanilkovym cukrom a stuzovacom. Jemne do nej primiesame aj kyslu smotanu. Tymto kremom potrieme povrch vychladnuteho cesta. Na cesto ukladame kolieska kiwi. Z malinovky a zlateho klasu uvarime zelatinu, trocha ju ochladime a natrieme na kolac.







 

Svetreceptov

Propagujte aj svoju stránku