Choď na obsah Choď na menu
 


Orechová torta s čokoládovou polevou

8. 1. 2010
12 vajec, 500 dag krystaloveho cukru, 400 g dag orechov, 6 PL struhanky, 12 PL muky, prasok do peciva Plnka: 6 PL cukru, 4 PL kakaa, 500 g dag masla Poleva: cokolada na varenie, 125 dag masla Upecieme 2 velke korpusy, ktore rozkrojime na 4 platy. Vajcia vyslahame s krystalovym cukrom, pridame mlete orechy zmiesane so struhankou, mukou a praskom do peciva. Masu vylejeme na vymasteny a mukou vysypany plech a dame piect na 180 stupnov. Pecieme az 20 minut. Upecene cesto po vychladnuti rozkrojime na polovicu. Naplnime plnkou, ktoru spracujeme do husteho kremu, ktory slahame, kym nevychladne. Pridame maslo a vymiesame. Plnku natrieme na platy, polejeme cokoladovou polevou.
 

Svetreceptov

Propagujte aj svoju stránku